Product features

  • Materiali: çeliku të veçantë mjet
  • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
  • përfundojë sipërfaqe: nxihem
#title#
kodThreadLenghtWrench sizePeshë
623062M 10 x 11341376
623063M 14 x 1,519517194
623064M 20 x 227622484
623065M 22 x 2354241274
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Qëndrueshmëri extra

    Voztar UNIOR, në dispozicion me dy, tre apo pesë armë të rregullueshme, me një çekiç rrëshqitje apo tërhequr braktis, ose në disa versione të tjera, janë bërë prej çeliku të karbonit mjet. Procesi i veçantë fallsifikimit garanton qëndrueshmëri e tyre shtesë.
  • lehtë për t'u përdorur

    Sistemet tërhequr UNIOR mundësojë largimin e sigurt dhe efektive të vinçave,hapëse dhe ingranazh. Të gjitha pullers janë të lehtë për t'u përdorur, fleksibël dhe jashtëzakonisht të gjatë-veshur.