Set i kaçavidave i testuesve të tensionit 220-250 V në kuti kartoni

Product features

Seti përfshin:

  • Testues i tensionit 18x ​​220 - 250 V (artikull 630VDE) dim. 0.5x3.0x140
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i kaçavidave i testuesve të tensionit 220-250 V në kuti kartoni 623907 630VDE140ST - 18 700
Testues i tensionit 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 (18x) 18
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Mbrojtja Ultimate

    UNIOR izoluar mjetet VDE siguruar mbrojtje fundit edhe kur përdoret e gjithë qarqeve të gjalla me deri në një potencial të 1000-volt.Shërbimeve e të gjitha mjeteve të vërtetohet tërësisht me anë të forcës ndikim, elektrike, flaka-retardancy, aderimin izolimin dhe teste të pullave, me çdo mjet duke u testuar individualisht.
  • Çeliku me cilësi të lartë

    çelësat e izoluara, Dana, gërshërë të mëdha, kacavida dhe mjete të tjera për të punuar me instalimet elektrike dhe të tjera të energjisë janë bërë të cilësisë së lartë mjet çeliku me mbrojtjen e shtuar, dhe të dizajnuara për përdorim të thjeshtë dhe të sigurt.
  • Rregulloret VDE

    VDE izoluar dhe testuar sipas rregullave VDE, mjetet UNIOR për punë në mjedise elektrikisht të gjalla të përmbushur kërkesat e pranuar ndërkombëtarisht standardin EN Evropian 60900.