Product features

 • Materiali: hapëse - çeliku special mjet, rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • grykë shkëmbyeshëm dhe i rregullueshëm në tre pozitë, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • trajton çeliku tub, veshura me llak, detyrë e rëndë plastike trajton

Avantazhet:

 • forca ekstreme dhe pesha minimale
 • rezistencë të shquar në forcat maksimale të krijuara gjatë prerjes
 • plotë rezistenca anti-korrozioni
 • udhëzim i drejtë dhe trajtimi i duhur
 • amortizues për parandalimin e lëndimeve
 • teh trekëndësh - Jeta e trefish më të gjatë të shërbimit
 • procedura për rregullimin e nofulla prerja tehe

Si për të rregulluar skajet prerjes?

 • Lirimin arrë sigurisë.
 • Merrni vidhos nga zakon dhe të kthehet deri sa nuk ka ndarje mes skajet prerjes
 • Sigurt arrë sigurisë.
#title#
kodLenghtThicknessWidthAdditionsl lenghtPeshë
6152567504396464060
61525790047109506300
Kapaciteti i prerjes (10N = 1 kg)
kodLenghtTel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)Tel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)
615256750813
615257900916
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Questions & Answers

 • Can we eliminate the clearance between the blades of the bolt cutter?
  Of course. The procedure is described in the instructions.
 • If we change the triangular blade, do we have to adjust the clearance as well?
  When installing, it is necessary to make sure that the blades are installed in parallel and that the screws are tightened accordingly.
 • I projektuar një prerje të sigurt dhe të saktë përmes çelikut fletë, përforcim të betonit, telave, kabllove dhe tuba PVC, por qe perfshin edhe tëharrje dhe rrushit gërshërë të mëdha për punë në pemishte dhe vreshta, ndryshme UNIOR gërshërë të mëdha linjë provon avantazhet e tij në një të gjerë

  Designed për një prerje të sigurt dhe të saktë përmes çeliku fletë , përforcim të betonit , telave , kabllove dhe tuba PVC , por që përfshin edhe krasitjes dhe rrushi gërshërë të mëdha për punë në pemishte dhe vreshta ,ndryshme gërshërë të mëdha UNIOR linjë provon avantazhet e tij në një gamë të gjerë të profesionale dhe shtepiake,
 • Çeliku Superior cilësisë

  Made e me cilësi të lartë çeliku të karbonit, gërshërë të mëdha UNIOR ketë rënie të falsifikuara nofullat, thika thekur induksion dhe izoluar solide trajton, dhe gjithashtu veçori ruajtje efikase sipërfaqe.
 • Thika zbutura

  Me thika rrëmbyer të përkryer që ju mund të bëni që asnjë përpjekje dhe me rezultate të mëdha!