Gërshërë univerzale "PLUS" të majta për llamarinë

Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara
 • plastike të dyfishtë zhytur trajton
 • tehet induksion thekur

Avantazhet:

 • 10 herë qëndrueshmëri më e madhe
 • futur teh ngurtësinë 64 HRC
 • teh shumë të fortë futur
 • përdorim më të shpejtë dhe më të rehatshme
 • gamë më të gjerë të përdorimit
 • trajton projektuar ergonomike për përdorim më të shpejtë dhe të lehtë
 • Teh futur për më të gjatë jetën e punës.

Përdorim:

 • për prerjen e metalit i mbuluar me rërë fletë nga 400N/mm ² trashësi deri në 1,5 mm
#title#
kodLenghtAdditionsl lenghtPeshë
61504028047577
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (Video)

Safety tips

check-mark-yes.png
 • Be careful of sharp edges on the cutting edges of these tools.
 • Use only hand pressure for cutting.
 • Snips should be carefully put away after use. Wipe the cutting edges with a lightly oiled rag.
 • Oil the pivot bolt on the snips occasionally.
check-marks-no.png
 • Don't try to cut sharp curves with straight cut snips.
 • Don't resharpen a snip blade.
 • Don't use snips as a hammer, screwdriver or pry bar. Use proper tools for the job.
 • Don't store snips in a drawer with other tools. Tools with cutting edges should always be treated with extra respect.
 • Never hammer, or use your foot to get extra pressure on the cutting edges.

Questions & Answers

 • Can a left-handed person use right-handed cutters?
  Yes, the left-handed or right-handed scissors are intended for the direction of the radius cut.
 • I projektuar një prerje të sigurt dhe të saktë përmes çelikut fletë, përforcim të betonit, telave, kabllove dhe tuba PVC, por qe perfshin edhe tëharrje dhe rrushit gërshërë të mëdha për punë në pemishte dhe vreshta, ndryshme UNIOR gërshërë të mëdha linjë provon avantazhet e tij në një të gjerë

  Designed për një prerje të sigurt dhe të saktë përmes çeliku fletë , përforcim të betonit , telave , kabllove dhe tuba PVC , por që përfshin edhe krasitjes dhe rrushi gërshërë të mëdha për punë në pemishte dhe vreshta ,ndryshme gërshërë të mëdha UNIOR linjë provon avantazhet e tij në një gamë të gjerë të profesionale dhe shtepiake,
 • Çeliku Superior cilësisë

  Made e me cilësi të lartë çeliku të karbonit, gërshërë të mëdha UNIOR ketë rënie të falsifikuara nofullat, thika thekur induksion dhe izoluar solide trajton, dhe gjithashtu veçori ruajtje efikase sipërfaqe.
 • Thika zbutura

  Me thika rrëmbyer të përkryer që ju mund të bëni që asnjë përpjekje dhe me rezultate të mëdha!