Profilet

Cutting jaw with grooveForm of cutting jawsPremium Hard Plus carbon steelLifetime warrantyMbrojtëse të syve

Standards

DIN ISO 5743

Product features

 • Këto prerëse ultra të fuqishme përdoren për të prerë lehtësisht tela metalike, duke përfshirë lidhjet e ngurtësuara dhe të kalitura, dhe metale të tjera të ekstruduara. Ato janë të dizajnuara në mënyrë ergonomike për të aplikuar një forcë maksimale, ndërkohë që janë të lehta për duart. I farkëtuar nga çeliku i karbonit Premium Hard Plus me skaje prerëse të ngurtësuara me induksion, prerësi BoltShark mund të presë deri në 6 mm tela metalike të buta, 4 mm çeliku të fortë dhe 3,6 mm tela piano të kalitur ose susta çeliku. Përveç telit, prerëset Boltshark do të presin shpejt dhe pastër gozhdat, vida dhe ribatina me diametër 5 mm. Dhimbja e përfshirë mban telin më të trashë në pozicion, duke e penguar atë të rrotullohet përgjatë skajit të prerjes ndërsa nofullat janë shtrënguar.
 • pika e farkëtuar nga çeliku i karbonit Premium Hard Plus
 • plotësisht i ngurtësuar në ~ 47 HRc, me induksion të skajeve prerëse të ngurtësuar në ~ 64 HRc
 • i përfunduar me një shtresë të zezë anti-korrozive dhe të lyer pak me vaj
 • Dorezat plastike të dyfishta jo rrëshqitëse ofrojnë një kapje të mirë ergonomike të duarve

Avantazhet:

 • Projektuar me një bashkim me dy ribatina, i cili përdor një veprim kompleks për të dhënë forcë më të madhe prerjeje me më pak përpjekje.
 • Forca më e fortë duhet të zbatohet në fillim të prerjes, kur dorezat janë më të largëta. Prerëset BoltShark janë projektuar me dorezat më të shtrënguara së bashku duke lejuar që të aplikohet fuqia maksimale që nga fillimi i prerjes.
 • Skajet e prerjes qendrore lënë një fund të pjerrët në të dy anët e prerjes.
 • për prerje të saktë të telave të buta (deri në 6 mm), të forta (deri në 3,5 mm) dhe telave të pianos (deri në 3 mm)
 • pret lehtësisht pjesë të tilla si vida, gozhda, ribatina etj. deri në 4 mm trashësi
#title#
kodLenghtWidthThicknessAdditionsl lenghtPeshë
62753320034,819,516,5354
cutting capacity (10N=1kg)
kodLenghtTel max.2150 N / mm ² Max. diametër (mm)Tel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)Tel max.1600 N / mm ² Max. diametër (mm)
62753320033,56
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Photo (pictures)

Questions & Answers

 • Do the names Shark and Boltshark mean anything?
  These names describe the principles behind operating the cutting pliers.
 • What does it mean that the pliers are quenched and tempered and the head parts/teeth of the pliers are inductively hardened?
  It means that the pliers are thermally processed by quenching and tempering their entire surface to a hardness of about 45HRc, while head parts are additionally inductively hardened to a hardness of at least 60HRc.
 • What is meant by the statement that pliers are made in accordance with the stated ISO standard?
  It means that the pliers are in accordance with the international standard in terms of dimensions, strength and structure, and compliance is determined by prescribed tests.
 • Ergonomik trajton

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.