Product features

 • A compact and portable addition to your everyday carry.
 • Crafted from high-quality tool steel for exceptional durability.
 • Designed with a sleek and compact form factor, making it perfect for attaching to your key ring.
 • An essential tool for any occasion, whether you're camping, attending parties, or simply enjoying a cold beverage.
 • Equipped with a sturdy fastening loop, allowing you to securely attach it to your key ring or other items.
 • Upgrade your keychain with the Mini bottle opener, a reliable and stylish tool that ensures you're always prepared to pop open a bottle whenever the occasion calls for it.
#title#
kodLenghtWidthHeightPeshë
62949970401,518
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Related products

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.