Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • prerja tehe induksion thekur
 • pranverës për rihapjen
 • Kreu Sipërfaqja përfundojë: hollë tokë
 • përfundojë sipërfaqe: të veshura me fosfat me ISO 9717 standarde
 • trajton plastike zhytur

Përdorim:

 • Të Dana universale saldim janë të destinuara për ruajtjen e armëve të saldimit për saldim me hark me gaz mbrojtëse (saldim Mag / MIG).
 • Hundë pista
 • formë spërkat heqjen në dhe jashtë hundë
 • largimi spërkat nga fundi vrimave
 • hundë të pastër
 • heqjen hundë dhe instalimi
 • heqjen më i lartë dhe instalimi
 • Teli heqjen
 • Tela prerja nga
 • instalimi heqjen unazë dhe instalimi
 • goditje me çekan
#title#
kodLenghtWidthDiameterThicknessAdditionsl lenghtPeshë
6164931802531059212
616494210343.51180306
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Hundë të pista

Heqjen spërkat nga brenda dhe jashtë hundë

Largimi spërkat nga fundi vrimave

Hundë të pastër

Heqjen grykë dhe instalimi

Këshillë heqjen dhe instalimi

Teli prerja

Teli prerja nga

Instalimi heqjen unazë dhe instalimi

Goditje me çekan

 • Ergonomik trajton

  Me ergonomik trajton dhe një rrokje të projektuar posaçërisht, sipërfaqe Dana UNIOR të dhënë rehati maksimale në punë dhe efikasitet të lartë me tendosje minimale.
 • Mbrojtja Sipërfaqja

  Të Dana janë bërë prej çeliku të shkëlqyer me përbërje të veçantë përmirësuar. Disa modele të vijë me mbrojtje shtesë sipërfaqe krom.
 • Saktësi të lartë

  Me synimet e tyre të përsosur dhe superioritetit teknologjik, Dana UNIOR të siguruar një të mbajë saktësi të lartë në çdo rast të përdorimit të përgjithshëm apo të dedikuar.