Set i çelsave impakte 1/2", ALU-PLASTIK në kuti plastike

Product features

 • Dimensioni i kuti: 197 x 167 x 47

Seti përfshin:

 • 3x Celes kendor 1/2" me ndikim, për disqe ALU, 6 qoshe (neni 231/4P) nr 17, 19, 21
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave impakte 1/2", ALU-PLASTIK në kuti plastike 619965 231/4PPB 17 - 21 3 920
Çelës impakt 6 këndësh 1/2" për rrota ALU-PLASTIK 231/4P 17, 19, 21 3
Kuti plastike për çelësa vazhdues 981PBM1 197x167x47 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety (pictures)

 • Grip ergonomik

  Mjetet ajrore UNIOR funksion një rrokje ergonomik për trajtimin e lehtë, ndërsa shtresë e jashtme e tyre të fuqishme garanton një jetëgjatësi të gjatë madje edhe në kushtet më të vështira të punës-site. Materialet cilësi të lartë dhe të lartë saktësi make i mekanizmit makinë vouches për funksionimin e saj të përsosur në çift rrotullues të lartë, ndërsa krerët që veprojnë e mjet janë të ngrohjes fizikisht për të përballojë ngarkesa të mëdha dhe përdorimit të gjatë.
 • Ekzekutimi i efektshëm

  Në sajë të fuqisë së ajrit të ngjeshur, UNIOR vegla pneumatike të mundësuar një ekzekutim të shpejtë dhe të thjeshtë, të sigurt dhe efikas të punëve të ndryshme. Mjetet e përkushtuar të lehtësuar punën në riparimin e makinave dyqane, dhe industritë e ndërtimit dhe të drurit.
 • Standardet më të larta të sigurisë

  Mjetet ajrore UNIOR dallohen për cilësinë e tyre të lartë dhe operimin e sigurt plotësimin e standardeve të larta të sigurisë. Përdorimi i tyre i thjeshtë i bën mjetet të përshtatshme për DIY si dhe përdoruesit profesionistë, të cilët mund të zgjedhin midis arpion ndryshme pneumatike, çekiç ajrit dhe vendos që përmbajnë pajisje të ndryshme dhe shtesat.