Gjashtëkëndësh kyç vendosur në petë plastike

220/3PB

Product features

Set includes:

  • 10x hex wrench (article 220/3) dim. 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 17, 19
#title#
Emri i produktit SKU Article Përmasat Quantity
Gjashtëkëndësh kyç vendosur në petë plastike 601061 220/3PB 3 - 19 10
Celes Imbuse gjashtëkëndësh 220/3 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14, 17, 19 10
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.