Gjashtëkëndësh kyç vendosur në petë plastike

Product features

Seti përfshin:

  • Çelës (Imbus) gjashtëkëndor 8x (neni 220/3) dim. 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Gjashtëkëndësh kyç vendosur në petë plastike 601059 220/3PB 3 - 14 8 660
Celes imbus gjashtëkëndesh 220/3 3, 4, 5, 6, 8, 10, 12, 14 8
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Safety (pictures)

Never use an extension or other form of lever to increase the leverage of any wrench.

Never tilt a hex wrench. The nut must be fully seated.

Never use a hammer on hex wrenches.

Never expose any wrench to excessive heat, which may change the hardness and metal structure and ruin the tool.

Wrenches should not be ground to change their shape.

Select a wrench whose opening fits exactly.

  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.