More About Product

Profilet

Udhëzime për përdorim të sigurtLifetime warranty

Product features

Avantazhet:

 • me 26 llambat LED (21 para dhe 5 në krye)
 • 21 LED mund të kaloni në mes të 4 dhe 5 orë, 5 LED më të lartë 13 orë
 • intensiteti i dritës së LED-it në krye: 80 lm (lumen)
 • intensiteti i dritës 6 LED: 350 lm (lumen)
 • Klasa e mbrojtjes: IP20
 • me dy varëse rrobash rregullueshme
 • me tre magnete
 • thjeshtë rregullim dritë kënd 0-180 °
 • bëra nga përdorues miqësore materiale plastike
 • me dy përshtatës (12/24V në 100-240 V)
 • magnet në fund mbart peshë të plotë të dritë LED
 • Li-Ion bateri
#title#
kodLenghtThicknessPeshë
62023725055512
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Photo (pictures)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.