Fleta e të dhënave

pdfEnë magnetike - 2086

More About Product

Profilet

Forca magnetike në kilogramëLifetime warranty

Product features

 • Materiali: çelik inox, korrozioni rezistente
 • mban pjesë dhe mjete të drejtë ku keni nevojë për to
 • mban ndonjë arra të vogla, bulonave dhe pjesë çeliku

Avantazhet:

 • mbuluar fuqishëm i përhershëm magnet me mbrojtëse këmbë gome
 • mund të përdoret në çdo pozicion

Si të përdorni mjet:

 • Me magnet të fuqishëm të saj gome-mbrojtur, kjo tabaka magnetike është i përshtatshëm për pothuajse të gjitha aplikimet industriale duke filluar nga riparimin e makinave dyqane për të kudo ku mund të bashkangjitur në një sipërfaqe metalike. Ajo mund të përdoret në të gjitha pozicionet - magnet është aq i fuqishëm se tabaka edhe mund të jetë i pajisur me kokë poshtë.Tabaka është menduar për mbrojtjen e vida, arra dhe si kundër duke u gabuar, dhe për ruajtjen e tyre në një vend qendror për të minimizuar kohën e nevojshme për të gjetur një artikull të veçantë.

për përdorim në garazh, motor, punë shtëpiake

#title#
kodDiameterHeightSign for magnetPeshë
619728150403387
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.