Heqës i unazës së kushinetave të brendshme

Product features

  • Ajo është përdorur për të lehtë, të shpejtë dhe të pastër të hequr kushineta brendshme nga shpërndarës timon. Ky mjet është projektuar për të hequr garën e brendshme duke mbajtur pa rrezikun e dëmit dhe pa nevojë për ndonjë mjete të tjera të tilla si fotografi, çekiç apo hapëse. Mjeti ka 4 shkurre pista që janë përdorur për të hequr duke mbajtur gara me diametra nga Ø40 të Ø60 mm.Udhë bush clasps garë duke mbajtur në mënyrë të vendosur dhe në këtë mënyrë parandalon çdo lloj shkarje. Ky mjet mund të përdoret për: Audi, BMW, Ford, Mercedes-Benz, Peugeot, Renault, Toyota, VW, etj
  • me 4 grykë; 1 dimensionin - nga Ø40 të Ø45, dimensionin 2 - nga Ø45 të Ø50, dimensionin 3 - nga Ø50 të Ø55, dimensionin 4 - nga Ø55 të Ø60
#title#
kodPeshë
6202283585
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Related products

Safety (pictures)

Gjithmonë vajosni boshtin e tërheqësit.

Mos përdorni një tërheqës që ka një bosht të ndotur. Pastroni gjithmonë mjetet tuaja siç duhet.

Mos përdorni vegla pneumatike me tërheqësit.

Mos përdorni një bosht që është i dëmtuar.

  • Qëndrueshmëri extra

    Voztar UNIOR, në dispozicion me dy, tre apo pesë armë të rregullueshme, me një çekiç rrëshqitje apo tërhequr braktis, ose në disa versione të tjera, janë bërë prej çeliku të karbonit mjet. Procesi i veçantë fallsifikimit garanton qëndrueshmëri e tyre shtesë.
  • lehtë për t'u përdorur

    Sistemet tërhequr UNIOR mundësojë largimin e sigurt dhe efektive të vinçave,hapëse dhe ingranazh. Të gjitha pullers janë të lehtë për t'u përdorur, fleksibël dhe jashtëzakonisht të gjatë-veshur.