Product features

 • Materiali: çeliku të veçantë mjet
 • Sipërfaqja përfundojë e vida: thekur, pjesët e tjera janë krom-kromuar
 • Ndarës voztar është një mjet i projektuar për të zbres në mënyrë efikase pjesë të ndryshme makinë bashkangjitur boshte.
 • Është e domosdoshme për detyrat që kërkojnë zbërthim të sigurt dhe deformimi pa të pjesëve të fiksuara në mënyrë të vendosur të makinës.
 • Varg ynë produkt përfshin tre madhësive të pullers përdoren për marrjen e jashtë objekteve nga boshte. Ata shkojnë nga Ø5mm në Ø115mm.

Avantazhet:

 • Ndarës voztar përbëhet nga një zgjedhës, një gisht, dy krahët dhe në rritje kuvendit pirg, të cilat së bashku të lejojë zbërthim uniforme.
 • Ndarës voztar është projektuar për të lejuar funksionimin e lehtë dhe të sigurt
#title#
kodDiametermax LMaximum puller load capacity in kilonewtons (kN)Maximum puller load capacity in tons (t)Peshë
6192735 - 602292022160
61927412 - 75234353.52930
61927522 - 1153255057180
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

Related products

Safety (pictures)

Gjithmonë vajosni boshtin e tërheqësit.

Mos përdorni një tërheqës që ka një bosht të ndotur. Pastroni gjithmonë mjetet tuaja siç duhet.

Mos përdorni vegla pneumatike me tërheqësit.

Mos përdorni një bosht që është i dëmtuar.

 • Qëndrueshmëri extra

  Voztar UNIOR, në dispozicion me dy, tre apo pesë armë të rregullueshme, me një çekiç rrëshqitje apo tërhequr braktis, ose në disa versione të tjera, janë bërë prej çeliku të karbonit mjet. Procesi i veçantë fallsifikimit garanton qëndrueshmëri e tyre shtesë.
 • lehtë për t'u përdorur

  Sistemet tërhequr UNIOR mundësojë largimin e sigurt dhe efektive të vinçave,hapëse dhe ingranazh. Të gjitha pullers janë të lehtë për t'u përdorur, fleksibël dhe jashtëzakonisht të gjatë-veshur.