Product features

  • Çeles startues dhe bllokues (artikulli 200/2 me dim.11x13, 13x17, 14x17, 15x16, 19x22
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i çelsave unazre të lakuar, në kuti kartoni 600677 200/2CB 11 - 22 5 605
Çelës unazor i lakuar 200/2 11 x 13, 13 x 17, 14 x 17, 15 x 16, 19 x 22 5
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Gjatë jetëgjatësi

    The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
  • Prerë siguria

    Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
  • Formë inovative

    Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.