#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Bëje e Dana dhe kontrollor tensionit 620968 20/5 - 2 290
Dana të kombinuara 406/1BI 160 1
Testues i tensionit 220-250 V 630VDE 0.5 x 3.0x140 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave