Profilet

Lifetime warranty

#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Bëje e Dana dhe kaçavidë 620967 20/4 - 2 310
Dana të kombinuara 406/1BI 160 1
Kaçavidë e rrafshtë TBI 605TBI 0.5 x 3.0x80 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Mirë se vini në katalogun më të fundit të mjeteve UNIOR vegla!
  • Së bashku me linjën standarde të mjeteve UNIOR paraqesim dy grupe të reja: mjeteve pneumatike dhe mjetet e biçikletave