More About Product

Profilet

Video prezantimLifetime warranty

Product features

 • trupi qëndrueshme plastike
 • për transportin dhe pozicionimin e xhami gjatë përshtatshëm dhe heqjen e operacioneve

Avantazhet:

 • Kapaciteti i ngarkimit: 75kg
 • y jastek të fortë thithje për siguri maksimale
 • jastek thithje mund të vendosen për t'iu përshtatur sipërfaqet e sheshtë dhe të lakuar

Si të përdorni mjet:

 • Kjo vjedhës është e dobishme kur zëvendësuar dhe kryerjen xhami (ato kanë për të hequr të zëvendësohet).Mekanizëm ngritjeje është operuar duke e vendosur të dy jastek thithje në xhamin dhe duke krijuar vakum në to duke përdorur trajton. Pads thithje pastaj të sigurt rrokje të xhamash që duhet të hiqet ose të instaluar.
 • 1. Pozicioni atë në xhamin e përparmë.
 • 2. Leviz trajton për të krijuar vakum midis mekanizëm ngritjeje dhe xhamin e përparmë.
 • 3. Xhamash mund të hiqet në mënyrë të sigurtë apo të instaluar duke përdorur mekanizëm ngritjeje.
#title#
kodPeshë
619740925
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • I dobishëm

  Gamë të gjerë të mjeteve janë të destinuara për grupe të ndryshme të synuara të përdoruesve. Pirg siguruar goditjen e shpejtë dhe të thjeshtë. Të prerjen e rëndë rrota janë të dizajnuara për të punuar të dy metale të forta dhe të buta, plastike, etj
 • Grip i fortë

  Grip i fortë Mjetet UNIOR dallohen duke siguruar një kontroll të fortë në objektet duke u punuar në pa lëndime. Udhëzon në rrugë në clamps të mundësuar lëvizjen e saktë të nofullat me lëvizje të shpejtë trajtuar. Instalimi në baza rradhës siguron se ajo përshtatet me objektin duke u punuar në.
 • Materiale me cilësi të lartë

  Mirë-menduar-out projektimin dhe prodhimin e saktë të parandaluar dëmtimin e objekteve duke u punuar në edhe nën një peshë të konsiderueshme. Me këto karakteristika, mjetet efektive UNIOR janë zgjedhja e duhur për mjeshtrit të cilët kërkojnë cilësi dhe mjete të qëndrueshme me një jetë të gjatë shërbimit.