Profilet

1/4” internal drivesocket 12-pointLIFE profileMos e përdorni me mjete pneumatike, elektrike ose me bateriPremium flex chrome vanadium steelLifetime warranty

Standards

ISO 2725 - 1

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar sipas ISO 1456:2009
 • bërë sipas standardit ISO 2725-1 (vetëm dimension metrikë)
#title#
kodWrench sizeLenghtDiameterDiameterProfile ThicknessPeshë
6168574256.811.9515
6168584.5257.111.9515
616859525811.9515
6168605.5258.311.9515
6168616259.311.9515
61686272510.511.9515
61686382510.511.9515
61686492510.513.1815
616865102510.514.5839
616866112510.515.8839
616867122510.516.8839
616868132510.517.81039
616869142510.519.61039
6168703/16"25811.9515
6168717/32"258.311.9515
6168721/4"259.311.9515
6168739/32"2510.511.9515
6168745/16"2510.511.9515
61687511/32"2510.512.9515
6168763/8"2510.513.9839
61687713/32"2510.514839
6168787/16"2510.515.8839
6168791/2"2510.517.81039
6168809/16"2510.519.61039
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Questions & Answers

 • I attached the socket wrench to the pneumatic tool and the wall cracked. What could be wrong?
  When working with pneumatic screwdrivers, you must use an impact socket wrench.
 • Përdorimi i thjeshtë

  Operacioni i shtrëngojë akomoduese bazat është i bazuar në një mekanizëm 75-dhëmb, e cila ndan 360 ° rreth të plotë në seksione të kënde 4.8-shkallë dhe në këtë mënyrë garanton përdorim më të lehtë edhe në pikat gati i paarritshëm. Me rritje të mëdha shtrëngojë, më pak kthehet dhe më pak përpjekje, ju mund të arrijë besueshmërinë më të madhe dhe saktësi më të lartë.
 • Saktësi

  Së bashku me arpion domosdoshme, bazat UNIOR lejojnë madje, i parashikueshëm dhe saktësi shtrëngimi dhe lirimi i vida dhe arra-punojnë me UNIOR arpiom është më i sigurt dhe më të sakta.
 • Siguri

  fole-prize-prize-pjesa femnore Speciale sistem mbajtjes me një prekje lirimin butonin garanton siguri më të madhe në punë dhe një shpejtësi të rritur fole-prize-prize-pjesa femnore mbyllje.