Fleta e të dhënave

pdfFlare nut wrench - 1760/2

More About Product

Product features

Introducing the Flare Nut Wrench. This double-sided wrench features a 7mm and 8mm opening on each side, making it versatile and suitable for a wide range of brake systems. The five-sided head holds the nut on five sides, spreading the force evenly and preventing damage to the fasteners. This wrench is specifically designed to be used on any hydraulic brake system, including compression hydraulic hose nuts and bleed nipples. Its low-profile design allows for easy access to fittings in tight spaces. Additionally, the Flare Nut Wrench can be used as a standalone tool or in combination with a torque wrench via its built-in 1/4" square drive.
 • Double sided wrench with 7 and 8mm opening,
 • Each side features five sided flare wrench head that holds the nut on five sides and spreads the force evenly, preventing damaging the fasteners.
 • Designed to be used on any hydraulic brake system - to be used with compression hydraulic hose nuts and bleed nipples.
 • Low profile design for easier access to the fitting in tight spaces
 • Designed to work as a standalone wrench or be used as a crow foot in combination with torque wrench via 1/4˝ built in square drive.
#title#
kodLenghtGjerësiaWidthSign SQ 4-point profileThicknessPeshë
6293658715166.35427
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.