Product features

Si të përdorni mjet:

  • Universale Unior foli masat Meter tensioni tensionin foli për çdo lloj foli.Analog foli metër tensioni arrin kalibruar dhe të gatshëm për t'u përdorur. Për të përdorur, thjesht shtypni trajtuar, pozita e foli mes të dy këmbët dhe lirimin e trajtuar.Matës projektuar siç është e lehtë për të lexuar. Vlera e matur, duhet të kontrollohen në tabelën e informacionit foli, nga ku ju lexoni tensionin aktual, bazuar në specifikimet foli. Tabela e shtypura është i përfshirë me mjet, së bashku me udhëzimet e më të saktë të përdorimit. Funksion shtesë të përfshira në mjet është gjithashtu një matës trashësi foli, e cila ndihmon me të gjithë procesin. Thjesht futur rrezes në një nga hapjet e sipërme dhe lexohen vlerën parathënë trashësi.
#title#
kodThicknessWidthAdditionsl lenghtPeshë
62330220513034637
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.