Product features

 • 1721 Kompleti Universale zbutësit shtypur duke mbajtur UNIOR-së mundëson instalimin e vinçave në shumicën e kornizave dhe komponente.
 • Grup përfshin gisht me dy vegjë të filetuara, përshtatës për vijim kushineta standarde: 608, 1526, 6000, 6001, 6802, 6803, 6804, 6805, 6900, 6901, 6902, 6903, R6, 28x17 (Shpresa), BB30, të gjitha shtypur standardet aftë dhe dy të ndryshme përshtatës plastike mesme të veshura, të mbrojtur sipërfaqet e karbonit gjatë duke instalimin.
 • Një nga trajton filetuara përfshin një sistem të shpejtë lirimit që mundëson të shpejtë dhe të lehtë për shtyp duke pasur.
 • Të gjitha sendet janë të organizuar në një shkumë dy shtresa SOS, ruhen në një kuti plastike kompakt.
#title#
kodPeshë
6233011900
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.