Profilet

Lifetime warranty

#title#
kodi zbehtëPeshë
62541330 x 42 - BB30 (2x)105
62541424 x 41-BB86/92 (2x)89
62541522 x 41 (2x)86
62541610 x 26 - 600029
62541710 x 22 - 690021
62541812 x 28 - 600135
62541912 x 24 - 690127
62542015 x 28 - 690238
62542115 x 24 - 680229
62542215 x 26 - 152634
62542317 x 28 - 1728641
62542417 x 30 - 690346
62542517 x 26 - 680336
62542620 x 32 - 680456
62542725 x 37 - 680578
6254289.5 x 22.2 (3/8" x 7/8") - R6 (2x)21
6254298 x 22 - 60820
628582DUB 29×42 (2x)203
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.