Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Fix-it-yourself wall mount bike repair device is used in public places, such as bike parks, bike paths, pubs…
 • material: galvanised steel
 • coating: powder coating
 • wires for tools: stainless steel

the stand includes:

 • set of a hexagon wrenches 2,5-10
 • crosstip screwdriver PH 2×100
 • flat screwdriver 5,5×100
 • hub cone wrench 13/14
 • hub cone wrench 15/17
 • metal tire lever 2pcs
 • Y torx wrench 10, 15, 25
 • disc brake piston spreader
 • rotor truing fork
#title#
kodHeightHeightWidthLenghtLenghtPeshë
6277593201222604853638200
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.