Product features

Foldable small parts organizer mounts to the Unior’s electric repair stand column and provides optimal placement for it. The setup will make work more comfortable and productive as the smaller parts will be right where you need it and you’ll not have to turn around to the workbench to access it. Parts organizer can be rotated 90° left or right, foldable arm is 500 mm long and allows to pull the organizer over the bike if needed or fold it out of work area when not in use. Organizer is compatible with all sizes of plastic boxes in our range.
  • Kutitë plastike porositen veçmas.
#title#
kodLenghtLenghtWidthRadiusPeshë
629026360.5500655203910
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Accessories

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.