Product features

 • Control your electric repair stand wireless from your bench, without ever touching the buttons on the stand’s control panel. Buttons on the electric repair stand remote have the exact same double functionality as buttons on the control panel on the electric repair stand. Most practical functions are to lift/lower the bike to the height of the adjustable limiter or to the floor or hold & release the button at the desired height.
 • Remote Control Set 1693EL.20 includes the remote and small circuit board that is super easy to install; installation will only take couple of minutes and doesn`t require any pairing or additional setting when installed. Coded remote signal will prevent interfering with other remotely controlled repair stands in the same room.
 • Remote Control Set 1693EL.20 is compatible with Unior’s Electric Repair Stand 1693EL version 2.0, delivered from April 2021 and onwards.
#title#
kodPeshë
62622355
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Related products

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.