Product features

 • Riparimi qëndrim biçikletë është projektuar për punëtori të shërbimit dhe çdo përdorim ditë.
 • I përshtatshëm për tuba me diametër prej min. Ø24 mm dhe max. Ø32 mm.
 • Zë vendin nofulla gome mbulon, pika 1693,11
 • Riparimin biçikletë qëndrim 1693B1 dhe 1693BS1 është projektuar për dysheme apo tavan malin.
 • Stand is adjustable by height between 947 and 1570 mm.
#title#
kodMinimum additional lenghtMaximum additional lenghtMaximum heightPeshë
625012985157015706800
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Accessories

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.