Product features

 • Vend apo mur malin opsion.
 • Të destinuara për seminare profesionale dhe në shtëpi.
 • Clamp can grip tubes of any shape, with diameter of minimum Ø22mm to maximum Ø60mm.
 • Vidhos lehtë të arritshme na mundëson, që të modifikojë hapjen nofulla dhe presion kur të mbyllura.Vidë mund të shndërrohet me dorë, pa përdorimin e ndonjë celes.
 • Kodi 623 225 1693.2S artikull është mur dhe stol nofulla me arrë rregullueshme
#title#
kodWidthThicknessHeightPeshë
6277731202393134330
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.