1672/2

Product features

 • Materiali: çeliku special mjet, thekur me te zbutura

Si të përdorni mjet:

 • celes përdoret për instalimin dhe heqjen e kllapa të vjetër fund.celes i përshtatet të përkryer në dorë, ndërsa trupi dhe hendeku formë të pakta të mundësuar instalimin e shpejtë dhe efikas dhe heqjen e llojeve të vjetra të kllapa fund.Gjatësia e çelësit është 204 mm.
#title#
kodLenghtWidthWidthThicknessAdditionsl lenghtDiameterpeshë-- prazen stolpec --
61841420427,3312,5316,5113
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.