More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

  • celes për dhëmbë e pasme me dorezë është përdorur për Shimano®, SRAM®, Sun Race®, Suntour® dhe me dhëmbë të tjera të kasetë, si nr kyç. 1670,7. Fikse të trajtojë mundëson përdorimin më të lehtë për shkak se nuk ka mjete të tjera për flakta çelësin janë të nevojshme.Mëngë dy-komponent në dorezë përshtatet dorën pikërisht dhe mundëson një kontroll të përsosur të kyç.
#title#
kodLenghtWidthThicknessAdditionsl lenghtDiameterDiameterPeshë
6179083371,547,923,65,0340
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.