Fleta e të dhënave

pdfXTR fiksime voztar - 1664

More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku special mjet, thekur me te zbutura

Si të përdorni mjet:

 • Maniak voztar është përdorur për largimin e XTR FC-M970 fiksime. Për të përdorur, hiqni unazë plastike në pjesën e jashtme e fiksime duke përdorur katër këmbët në anën e majtë voztar. Heq pe nga gjilpëra arrë në fiksime anën e brendshme me mengene plastike. Thread voztar me të djathtë të tij në fiksime dhe të përdorin një celes magji për të heq pe nga gjilpëra arrë mban me fiksime. Tani fije voztar, bashkangjitur me anën e saj të brendshme me fiksime arrë deri sa ajo është e liruar nga fiksime.Produkti mundëson efikasitet optimal dhe është i përshtatshëm për të dy profesionistë dhe mekanikë entuziast.
#title#
kodDiameterDiameterDiameterDiameterThicknessThreadAdditionsl lenghtPeshë
619710374026,91,85,9M 30 x 1284
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.