Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Set i 27 leva gomave mund të vendoset në një dyqan biçikletë në banak ngjitur me turp .
 • Set includes orange, black and red tire levers.
 • Në anën e pasme të kutisë ju mund të gjeni bar kodet për secilin nga katër artikujve .
#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set of tire levers 27 pairs 627270 1657STR-US 27 1000
Set i dy leva gomave , e zezë 1657BLACK  (9x) 9
Set of two tire levers, orange 1657ORANGE  (9x) 9
Set i dy leva gomave , e kuqe 1657RED  (9x) 9
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.