1630/2A

Product features

  • celes foli janë të dizajnuara për të shtrënguar nipples me diametër 3.3 mm banesë në 3.45 m. Forma e celes mundëson një përshtatje të përsosur për thithat pa shkarje dhe siguron punë efikase.

Fleta e të dhënave

pdfFoli celes - 1630/2A

Profilet

Socket 4-pointLifetime warranty

#title#
kodWrench sizeThicknessWidthAdditionsl lenghtpeshë-- prazen stolpec -- 
6167593.33,3302,215
6168453.453,45302,215
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.

Përdorim (Video)

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.