CAMPAGNOLO Fuqia dhe Ultra vendosur çift rrotullues të plotë, edhe për çift rrotullues bosht Ultra

#title#
kodPeshë
623207820
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Për të hequr CAMPAGNOLO ® Ultra Torque alumini fiksime, ne përdorim mbrojtës hollë pjatë (F), të cilat ne në mënyrë të vendosur të instaluar në mes të maniak dhe të poshtme filxhan kllapa. Më pas kemi futur zgjatjen pin (E) në kllapa fund dhe me përdorimin e voztar universal (B), ne kemi hequr fiksime duke u kthyer boshtin (G) në drejtim të akrepave të sahatit.Gisht mund u kthye me përdorimin e një celes 19mm ose shtrëngojë.

Për të hequr fiksime karbonit CAMPAGNOLO ® Fuqia Torque, e njëjta procedurë është përdorur si me fiksime alumini, përveç që ne duhet të përdorni mbrojtës të trashë plastike (D).

Për të hequr duke mbajtur nga maniak, ne përdorim voztar universale (B) së bashku me zgjerimin largimit duke mbajtur (A).

Për të instaluar influencë në maniak, ne përdorim duke pasur instalimin mjet (C) së bashku me një çekiç.

  • Teknologjia e re të përparuar

    Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
  • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

    Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
  • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

    UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.