More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku e veçantë mjet
 • ergonomik detyrë e rëndë komponent të dyfishtë të trajtojë
 • 75 - dhëmbët
 • Bazat këmbyeshëm: 14 mm dhe 15 mm
 • Dizajni i Unior shpërndarës -in celes arrë mundëson punuar në vështirë për të arritur vende. Formë e re mundëson çift rrotullues të lartë, redukton përpjekje fizike dhe siguron një jetë më të gjatë pune e mjet. Çift rrotullues maksimal është e garantuar me formën e trajtuar.Përshtatje të përsosur ergonomike për dorë e bën të lehtë dhe të rehatshme për të punuar me të.
#title#
kodWrench sizeLenghtThicknessWidthPeshë
62494214 x 152607135380
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.