More About Product

Profilet

Lifetime warranty

Product features

 • Materiali: çeliku e veçantë mjet, thekur me te zbutura
 • përfundojë sipërfaqe: krom kromuar për ISO 1456:2009 standarde
 • plastike të dyfishtë zhytur trajton
 • Dizajni dhe dimensionet e mjeteve tona gjithmonë përshtaten me standardet e reja dhe modelet e biçikletave.Vetëm njëanshëm celes kon ka një rezistencë të shquar, ngurtësinë, qëndrueshmëri dhe përshtatje të shtrënguar. Formë ergonomik siguron funksionalitet të mirë.celes kon ulet përkryer në dorë që e bën punën e shpejtë dhe të rehatshme.
#title#
kodWrench sizeLenghtThicknesspeshë-- prazen stolpec --
615518132002100
61551914200282
61552015200284
61552116200289
61552217200297
61552318200289
61552419200295
61552520200294
617840222203134
621918232203125
617841242203130
628164262403164
619554272403160
624134282403154
615367302403293
615368322754286
615370362754279
615371402754275
615456422754277
615457442754270
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Përdorim (Video)

 • Teknologjia e re të përparuar

  Përdorimi i metodave të reja teknologjike dhe materiale të kualitetit të lartë të rezultojë në mjetet me një hapësirë ​​të gjatë jetës, harton sigurisë të siguruar vende pune riparim pa dëme, zgjidhjeve, efektivitetin shkëlqyer, materiale moderne dhe dizajn ergonomik sigurojë duket e mirë dhe përdorimin e sigurt.
 • Zgjidhje mbledhur krejtësisht për rezultate të shkëlqyera

  Zgjidhjet tona ofrojnë përshtatshmëri të pjesëve të biçikletave të gjithë prodhuesit. Tradita jonë, dizajn tona, dhe zhvillim të vazhdueshëm teknik dhe teknologjia moderne na mbajtur një hap përpara.
 • Qëndrueshmëri të shkëlqyer

  UNIOR mjete dore të përfundojë shumë punë më të shpejtë dhe të punojnë në zonat e ngushta më të lehtë. Ata janë përshtatur të punojnë në modelet e fundit të biçikletave.