More About Product

Profilet

Premium chrome vanadium steelLifetime warranty

Product features

 • Materiali: krom vanadium
 • rënie të falsifikuara, ngurtësuar tërësisht dhe nevrik
 • përfundojë sipërfaqe: phosphated standardit ISO 9717
 • bërë sipas standardit DIN 894

Përdorim:

 • Në industrinë e për të punuar në makinat, motorët dhe pajisje të tjera.
 • dimensione më të mëdha janë të dobishme në ndërtimin e anijeve, industrinë e naftës dhe industritë e tjera të rënda, ku makina të mëdha dhe pajisjet janë përdorur
 • ky celes është veçanërisht i përshtatshëm për punë që kërkon çift rrotullues më të lartë dhe më shumë levave në vështirë për të arritur zonat
#title#
kodWrench sizeLenghtThicknessWidthPeshë
615262101044.52221
6202071212352629
615263131325.42835
615264171576,53668
615265191706.94078
615267221957.946106
615268242189,250147
615269272409.756192
6152703026711,163297
6152713226711.766297
6152723429512,574399
6152733629512.574438
6152743829512.574390
6152754133513.584537
6152764636514.594747
6152775040015.5102890
61527855475161101170
61527960475171201365
61528065550181301665
61528170550191401995
61528275620201502995
61528380665211603895
61528590740231904795
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

Safety (pictures)

Never use an extension or any form of lever to increase the leverage of a wrench.

Don't use them to free a rusted nut or to finally tighten such a nut.

The nut must always be fully seated before use.

Never use a hammer on wrenches.

Never expose any wrench to excessive heat, which may change the hardness and metal structure and ruin the tool.

Wrenches should not be ground to change their shape.

Don't use a wrench which has been damaged and weakened by being bent, cracked or severely worn.

Use only hand force, never use any form of lever to increase the leverage.

Select a wrench whose opening exactly fits the chosen nut.

Always pull rather than push and always maintain a proper stance with your feet firm to maintain your balance.

Periodic inspection of hand tools by competent personnel is a safety must.

 • Gjatë jetëgjatësi

  The wrenches are made of Premium chrome vanadium steel with a greater density at the points of the highest pressure, and such dimensioning and manufacture only increase their extreme power and durability.
 • Prerë siguria

  Me prerje të tyre të veçanta të sigurisë, celes të parandaluar dëmtimin e qoshet dhe buzë e vida dhe arra me shpërndarjen e forcës në mënyrë të barabartë mbi sipërfaqen larg nga linjat e jashtme të arrë ose vidhos kokën në vend të drejtpërdrejt në skajet.
 • Formë inovative

  Shtet-e-artit të dizajnit bën kyçe UNIOR garantojë një transferim të saktë dhe efikas të forcës ndaj krerëve vidë dhe arra.