Product features

 • materiali: pëlhurë poliestër
 • mbyllje zinxhir
 • dimensionet e jashtme: 460x270x400 mm
 • vëllimi: 25 lit
 • Çanta e veglave me rrota dhe dorezë teleskopike
 • dy doreza të mbushura
 • fundi i bërë nga materiali ABS rezistent ndaj goditjeve
 • kapak i madh për qasje të lehtë në përmbajtjen e çantës
 • dërrasë e palosshme me dy anë me 40 xhepa që mbyllen me Velcro
 • 4 xhepa të brendshëm dhe një rrip elastik për ruajtjen e veglave
 • 8 xhepa të jashtëm për veglat, 3 prej të cilëve mbyllen me zinxhir
 • furnizohet pa mjete
#title#
kodLenghtWidthHeightHeightPeshë
62816346027040010504525
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.

Përdorim (pictures)

 • Çeliku fletë Cilësisë

  Qerre mjet, zemrat, kabinete dhe kuti të ndryshme për ruajtjen mjet, si dhe grupe pune, qëndron, grepa dhe pajisje të tjera janë bërë të gjitha prej çeliku me cilësi fletë. Llak veshura për të rezistuar korrozioni dhe gërvishtjet, pajisje është praktikisht i pathyeshëm
 • Formë inovative

  Një njohuri të plotë të gjitha kërkesat e punës së profesionistëve lokale ka rezultuar në edicionet e pajisjeve të seminarit të aftë për të ofruar qasje të madhe, magazinimit të qartë mjet dhe përmirësimin e shikimit në çdo moment.
 • Qartë magazinimit mjet

  Me ruajtjen e saj të qartë mjet dhe qasje të lehtë, pajisje UNIOR seminar ju ndihmon të mbani seminarit tuaj në mënyrë dhe në këtë mënyrë rrit produktivitetin tuaj.