#title#
Emri i produktit SKU Article Dimenzionet Quantity Peshë
Set i veglave me karrocë veglash 940ECO 625595 1011GECO - 92 49200
Karrocë për vegla ECONOMIC 940ECO 700x355x890 1
Set i çelsave të kombinuar,të gjatë në SOS sirtar 964ECO2A 1
Set i danave BI në SOS sirtar 964ECO6 1
Set i kaçavidave TBI në SOS sirtar 964ECO9 1
Set i çelsave dhe shtrënguesve 1/2" në SOS sirtar 964ECO19 1
Set i çelsave vazhdues të gjata 1/4" në SOS sirtar 964ECO5 1
* Imazhet e produkteve janë simbolike. Të gjitha dimensionet janë në mm, pesha në gram.Të gjitha dimensionet e listuara mund të ndryshojnë në tolerancë.
  • Për Fillestar dhe profesionistët

    Përcakton përmbajnë lloje të ndryshme të Kyç , Dana, kacavida, fotografi, çekiç, grushta, Daltë dhe mjete të tjera të bëjë për një të vini të shkëlqyer për miri, mjeshtrit të ekspertëve dhe zgjedhjen e duhur për fillestar.
  • Përbërja zgjuar

    Përbërja e grupe të ndryshme është i bazuar në një bashkëpunim të vazhdueshëm me përdoruesit e lokale profesionale të mjeteve UNIOR. Përcakton gati të marrë parasysh kërkesat e fushave të veçanta të veprimtarisë dhe të përfaqësojnë të cilësisë, të ndjeshme dhe me kosto atraktive përzgjedhje mjet.
  • Zgjedhja e thjeshtë

    Grupe të mjeteve tipike në terren të lidhura lehtësuar përzgjedhjen dhe blerjen e instrumenteve të veçanta që ju duhet dhe të përdorni në punën tuaj. Inxhinier elektrik , mekanikë auto, piktorë e automjeteve, teknikë kompjuterike dhe shumë profesionistë