E-Mësimi

Mirësevini në portalin Unior E-mësimit

Kompania renditet në mesin e përfaqësuesve kryesorë në botë të industrisë së përpunimit të metaleve, ku zhvillon suksesin e saj me sinergji të shkëlqyera dhe tre segmente prodhimi (Vegla dore, Pjesë të Formëzimit dhe Sinter dhe makina speciale). Të gjithë këto segmente i ofrojnë kompanisë sonë një portofol të ekuilibruar të aktiviteteve të ndryshme.

Ne krijuam këtë portal E-mësimit që ju ta përdorni falas dhe me qëllim të informimit dhe ndihmës për shpërndarjen e informacionit të freskët dhe të saktë tek klientët tuaj.

Me të nënshkruar një marrëveshje, ne do t'ju caktojmë në një klasë, ku ju duhet të zgjidhni dhe të arrini një certifikatë të vlefshme për një grup të caktuar, e cila do t'ju ndihmojë të promovoni produktet dhe shërbimet tona. Të gjitha klasat e caktuara janë shënuar me ikonë gri, që do të thotë se çertifikata nuk ishte zgjidhur ende. Klasat me ikonë gri duhet të zgjidhen në mënyrë korrekte, për të qenë në gjendje të vazhdojnë shitjen e produkteve tona. Klasat e zgjidhura marrin ikonën e gjelbër dhe çertifikatën PDF të kufizuar në kohë për atë grup. Ne jemi vazhdimisht duke krijuar klasa të reja, të cilat do të bëhen të disponueshme në llogarinë tuaj të e-mësimit.

Faleminderit që jeni partneri ynë i biznesit me të cilin mund të rritemi dhe të kërkojmë vazhdimisht mundësi të reja në treg. Kjo është arsyeja pse ishte kënaqësia jonë të përgatisim përmbajtje edukative dhe strategjike, që do t'ju japë mbështetje më të mirë kur u drejtoheni klientëve tuaj. Shpresojmë që ju të kënaqeni duke thithur njohuri të reja që kemi përgatitur për ju.