Garancija

Unior d.d. za vsa svoja orodja jamči proti napakam v materialu in izdelavi. Orodja bodo ob pravilni uporabi brezplačno popravljena ali zamenjana ob predložitvi ustrezne dokumentacije. Garancija ne velja za orodja, ki so bila spremenjena brez dovoljenja družbe Unior, so izrabljena ali drugače poškodovana. Garancije tudi ni mogoče uveljavljati za poškodbe, ki bi nastale z uporabo teh orodij.

Za več informacij klinknite page .

Uniorjeva garancija

V kakovost izdelkov UNIOR smo tako prepričani, da zanje dajemo doživljenjsko garancijo. Če se vaše orodje pokvari zaradi napak v izdelavi ali materialih, ga bomo brezplačno popravili ali zamenjali.

Kaj je zajeto

Za orodja UNIOR jamčimo, da so brez napak v izdelavi in materialih.

Kako dolgo velja kritje

Ta garancija velja vso življenjsko dobo orodij UNIOR, razen pri pnevmatskih in merilnih orodjih, za katera velja enoletna garancija od datuma prodaje. Garancijsko kritje preneha veljati, ko izdelek postane neuporaben zaradi vzrokov, ki niso povezani z napakami v izdelavi ali materialih.

Kako si zagotovite servisiranje

Če se vaš izdelek pokvari, ga vrnite prodajalcu, od katerega ste ga kupili, ta pa ga bo predal naprej distributerju izdelkov UNIOR za vašo državo.

Kaj bomo storili za odpravo težav

Izdelke v garanciji, za katere ugotovimo, da so se pokvarili zaradi napak v izdelavi ali materialih, bomo po lastni presoji brezplačno popravili ali zamenjali in vam jih vrnili.

Kaj ni zajeto

Ta garancija ne zajema okvar zaradi napačne uporabe, zlorabe in običajne obrabe. Družba UNIOR ne odgovarja za nobeno naključno ali posledično škodo.

Kako krajevna zakonodaja vpliva na garancijo

Nekatere države ne dovoljujejo izključitve ali omejitve odgovornosti za naključno ali posledično škodo, zato zgornja izključitev ali omejitev za vas morda ne velja. Na podlagi te garancije imate določene pravice, lahko pa imate tudi druge pravice, ki se razlikujejo po posameznih območjih.

Ne dajemo nobene druge izrecne garancije

Ta doživljenjska garancija je edina in izključna garancija za izdelke UNIOR. Noben zaposleni, zastopnik, prodajalec ali druga oseba nima pooblastil za spreminjanje te garancije ali dajanje kakršne koli druge garancije v imenu družbe UNIOR.

Uveljavljanje Uniorjeve doživljenjske garancije

Družba UNIOR daje doživljenjsko garancijo za izdelke blagovne znamke UNIOR.

Če imate težave s svojim izdelkom UNIOR zaradi napake v izdelavi ali materialih, bomo skušali vaše težave v najkrajšem možnem času rešiti v skladu z natisnjeno garancijsko izjavo.

OBIČAJNA OBRABA:

Naša orodja se pogosto uporabljajo v najzahtevnejših pogojih. Izdelki UNIOR se lahko ob uporabi v zahtevnih pogojih čez čas obrabijo in so potrebni servisiranja, ki ga ta doživljenjska garancija ne zajema. Za mnogo svojih izdelkov, zlasti za pnevmatska in merilna orodja, ponujamo nadomestne dele, s katerimi se lahko zagotovi najdaljša možna življenjska doba orodja. Za podrobnosti obiščite spletno mesto www.uniortools.com ali se obrnite na svojega prodajalca, ki vam bo z veseljem pomagal.

NAPAKE V MATERIALIH ALI IZDELAVI:

Po naših izkušnjah se izdelki, ki se predčasno pokvarijo zaradi tovarniških napak v izdelavi ali materialih, običajno pokvarijo zelo zgodaj v svoji življenjski dobi, pogosto že pri prvi ali drugi uporabi. Ko takšne izdelke prejmemo v garancijski pregled, so običajno še vedno kot novi in kažejo zelo malo znakov uporabe. Izdelki s tovarniškimi napakami le redko dalj časa preživijo običajno uporabo. Izdelki, ki jih uporabniki pošljejo v garancijski pregled po mesecih ali letih zanesljive uporabe, se le redko izkažejo za pomanjkljive in se navadno okvarijo zaradi običajne obrabe. Za takšne izdelke doživljenjska garancija ne velja.