Podpora mlademu dirkaču in večkratnemu državnemu prvaku Eneju Logarju #21

Podpora mlademu dirkaču in večkratnemu državnemu prvaku

Enej Logar #21 je ljubitelj motorjev in 20-letni dirkač, ki že vrsto let nastopa v cestno-hitrostnem dirkanju za Avto-moto društvo Domžale. Ko je vse od leta 2011 do 2020 tekmoval v mladinskih razredih mini cestno-hitrostnega motociklizma (minimoto, minigp) je leta 2021 vstopil v kategorijo Superspost600 in z Yamaho R6 v svoji krstni sezoni osvojil naslov državnega prvaka. Poleg treh zmag je v istem letu kasneje osvojil tudi eno drugo in tretje mesto. Leta 2022 je debitiral s tremi drugimi mesti in tremi zmagami. Z dvema zmagama, dvema drugima mestoma in enim tretjim mestom pa je v sezoni 2023 še tretjič zaporedoma postal državni prvak.

Svojo uspešno moto kariero nadaljuje tudi v letu 2024, kjer bo vnovič branil naslov državnega prvaka v Supersport600 kategoriji, dirkal pa bo tudi na prvenstvu Alpe Adria. Obe mednarodni tekmovanji bosta privabili dirkače iz cele Evrope, vse željne zmage in poseganja po čim višjih rezultatih

In ker se v podjetju Unior zavedamo pomena mladih upov, sploh na področju moto dirkanja, smo se odločili, da Eneja v letu 2024 tudi podpremo. Vse z namenom kakovostnega servisiranja njegovega motocikla do doseganja vnovič najvišjih rezultatov. Vzdrževanje, priprava in reden servis motorja sta namreč dobršen del uspeha na tovrstnih dirkah. Zato je prav, da mladi dirkači na tem področju vedo, da bodo njihovi mehaniki s kakovostnim orodjem poskrbeli za brezhibno delovanje motorja.

Tako nas je nedolgo nazaj v podjetju obiskal prav Enej, kjer je prevzel novi PIT BOX voziček, ki v svoji vsebini shranjuje vse potrebno za profesionalen pristop na dirkališčih. Tako bo naš mlad dirkač poleg visokih rezultatov moto svetu lahko dokazal, da je Slovenija dežela inovativnih podjetij, ki s svojim znanjem in jasno vizijo zadnja leta uspešno prodirajo tudi v svet motociklizma.