UNIOR ROČNO ORODJE OSVOJILO SREBRNO PRIZNANJE ZA INOVATIVNOST

Regionalna gospodarska zbornica Celje (RGZC), ki je del Gospodarske zbornice Slovenije, je včeraj podelila priznanja najboljšim inovacijam celjske regije. Na izbor se je prijavilo tudi Unior ročno orodje, ki trendom inovacij in naprednega razmišljanja na področju razvoja sledi že od vsega začetka. Svoje znanje in inovativnost smo predstavljali z električnim stojalom za servisiranje koles, s katerim smo včeraj osvojili tudi srebrno priznanje.

Priznanje za inovacije so tiste, ki zaznamuje marsikatero podjetje, saj je prav slednje lahko strateškega pomena za njihov gospodarski razvoj. Vsled tega tudi v podjetju Unior nenehno stremimo k inovacijam in nadgradnji ponujenih produktov, storitev, … Vse z namenom upoštevanja vse bolj ozaveščenih trajnostnih meril in spoštovanja trendov, ki jih narekujejo potrošniki. Specializacija orodij v programu Unior ročno orodje je zaveza, ki ji sledimo že dalj časa, saj želimo na posameznih področjih ponuditi najbolj inovativne in dovršene izdelke. In le dobro poznavanje segmenta, kjer nastopaš, ti to lahko tudi omogoča. Tako poleg ostalih specializiranih orodij velik poudarek namenjamo tudi kolesarskemu orodju. Slednji je v zadnjih letih znatno v porastu, zato v programu Unior ročno orodje nenehno iščemo načine, kako svoje izdelke približati končnemu potrošniku, da bo njegovo vzdrževanje kolesa še bolj uporabno in profesionalno.

In ker Regionalna gospodarska zbornica Celje inovacije nagrajuje vsako leto, smo se odločili, da kot inovacijo to leto na podelitev prijavimo električno stojalo za servisiranje koles. Ponosni smo, da smo v kategoriji priznanj za najboljše inovacije celjske regije 2024 osvojili srebrno priznanje, ki sta nam ga izročila Izidor Krivec, predsednik Regionalne gospodarske zbornice Celje, in Vesna Nahtigal, generalna direktorica Gospodarske zbornice Slovenije.

Klavdija Kojc, direktorica Unior ročnega orodja, je ob tem povedala: »Ponosni in veseli smo, da smo v Uniorju prejeli srebrno priznanje s strani Gospodarske zbornice Celje za naše inovativno električno kolesarsko stojalo za popravilo in vzdrževanje koles. To priznanje je rezultat naše vizije o mobilnosti, ki združuje vrhunsko tehnologijo in uporabniku prijazne rešitve. Naši uporabniki, ki so imeli priložnost testirati to stojalo, so nad njim navdušeni, in v kratkem ga bomo lansirali tudi na globalni trg. Prav tako pa ta nagrada potrjuje našo zavezanost k inovacijam in trajnostnim rešitvam ter je plod predanega dela in strokovnosti naše ekipe. Prav slednja se iz dneva v dan trudi, da išče izboljšave v ročnih orodjih in prodajnih kanalih, z namenom, da bi uporabnikom ponudili najboljšo rešitev. S to vizijo in načinom razmišljanja bomo vsekakor nadaljevali tudi v prihodnje.«

Da je Unior ročno orodje svetovno priznana blagovna znamka dokazuje tudi dejstvo, da smo danes prisotni na več kot 120-ih trgih sveta. Tovrsten inovacije pa le potrjujejo, da se lahko z lastnim razvojem in idejami postavimo ob bok številnim tujim priznanim blagovnim znamkam, na različnih področjih specializiranih orodij.