Pridružite se nam na sejmu Eurobike 2024!

Oddelek Unior kolesarskega orodja vas vabi, da se nam pridružite na sejmu Eurobike 2024! Letošnji, 32. mednarodni vodilni sejem za svet koles bo potekal na sejmišču v Frankfurtu v Nemčiji vse od srede, 3. julija, do nedelje, 7. julija 2024. Unior strokovnjaki bodo prisotni v hali 12, na stojnici C06, kjer vam bodo svetovali ter z vami delili najboljše rešitve in novosti za temeljito strateško podporo na naši skupni, kolesarski poslovni poti.

Zato nas obiščite na sejmu Eurobike 2024, kjer se boste lahko iz prve roke seznanili z inovativnim razvojem izdelkov in odkrili vsestranske prednosti fine mobilnosti, od individualnih do tovornih koles. Tudi letošnji sejem Eurobike pa se bo osredotočil na ekološko mobilnost in ustvaril prostor za komunikacijo, nove ideje, spremembo perspektive in močna partnerstva za inovativne rešitve mobilnosti in nove poslovne modele.

Vidimo se vse od 3. do 7.7.2024 v hali 12, stojnica C06, na sejmu Eurobike, vodilnem sejmu pri preoblikovanju energetskega in transportnega sektorja ter postavljanju novih standardov na področjih športa, prostega časa, zdravja in mobilnosti.

V kolikor se želite dogovoriti za sestanke z našo ekipo, nam pišite na [email protected].