Unior osvojil nagrado za najboljšega malega dobavitelja

Unior ročno orodje osvojilo nagrado za najboljšega malega dobavitelja na področju vzdrževanj, popravil in delovanja v 2023.

Unior je pomemben dobavitelj ročnega orodja in kovinske opreme v industriji, kjer je s svojo blagovno znamko prisoten na več kot 120-ih trgih. Da so tudi največje mednarodne industrijske platforme prepoznale dodano vrednost Uniorjevega orodja in kvalitete prodajne storitve, se je tokrat odrazilo v osvojeni nagradi, ki jo je ena izmed teh industrijskih platform, grupacija Fastenal, podelila Unior ročnemu orodju. Fastenal je eden največjih distributerjev industrijskih produktov v ZDA, z največjo rastjo v distribuciji tovrstnih izdelkov tudi v Evropi, Kanadi in Mehiki. Prav slednjemu Unior dobavlja ročno orodje in delavniško opremo ter tako dostopa do nekaterih največjih industrijskih proizvajalcev ali storitvenih podjetij.

V potrditev strokovnosti in profesionalnega pristopa do našega dela je tako podjetje Unior ročno orodje za leto 2023 iz strani Fastenala prejelo naziv najboljšega malega dobavitelja na področju vzdrževanj, popravil in delovanja, kar se nanaša na opremo, orodja in dejavnost, povezano z vsakodnevnim delovanjem podjetja (»Najboljši mali dobavitelj MRO 2023 - Best small MRO vendor 2023«). Nagrada, ki potrjuje strokovnost, profesionalen odnos in korektnost v razumevanju poslovnih partnerstev.

Tovrstne nagrade za dobavitelje so namreč priznanje za odličnost v posamičnih kategorijah. Gre za rezultat večletnega trdega dela, sama nagrada pa je dobitnikom podeljenega popolnoma objektivno, saj za slednjo glasujejo zaposleni; ekipe iz vseh poslovalnic v Evropi, zaposleni v prodaji, nabavi, marketingu in drugih službah. Izmed več sto dobaviteljev in posledično velike konkurence je podjetje Unior ročno orodje tako vnovič dokazalo, da s svojim pristopom ne le da cenimo partnerske odnose, temveč s svojim znanjem prispevamo tudi k razvoju in nadgradnji le teh.

Sama nagrada je priznanje za veliko podporo, ki jo naše podjetje nudi njihovim prodajnim ekipam, ne samo pri svetovanju in pripravi ponudb, temveč tudi pri razvoju novih in posebnih produktov za njihove stranke, ter pomoč okrog tehnične dokumentacije, številnih strateških izobraževanj in skupnih obiskov njihovih strank.

»Ponosni smo na dobljeno nagrado in priznanje za opravljeno delo, v katerega naše ekipe zares vlagajo veliko truda, energije in zanosa. S tem smo le še dokazali, da so za naše delo poslovni partnerji izrednega pomena in da smo za korektno obvladovanje trgov pripravljeni vložiti ne le veliko truda in napora, temveč z njimi deliti tudi naše znanje in razvojne strategije,« so še dodali na Uniorju.