Vnovič potrjena kakovost orodja za varno delo na višini

Varnost Unior ročnega orodja za delo na višini potrjuje tudi TÜV certifikat.

Delo na višini zahteva dodatno previdnost in upoštevanje številnih predpisov, ki prispevajo k uspešnemu in varnemu opravljanju tega dela. Ker je slednje povezano s številnimi tveganji, ne sme biti prav nobena reč prepuščena naključju. Ob delu na velikih višinah je prav varnost izrednega in ključnega pomena, zato je celovita in strateško prilagojena oblika orodij, ki se uporabljajo, še kako pomembna. Prav zaradi tega je Unior razvil orodje, ki je pritrjeno tako, da te ne ovira in moti pri delu, s posebnimi rešitvami pritrjevanja. V ta namen mora biti slednje zelo dobro premišljeno in razvito, klasični načini razmišljanja o razvoju orodja pa tukaj ne pridejo v poštev. Prav tako je velikega pomena, da je orodje 100 % testirano in ustrezno pregledano za nadaljnjo uporabo.

In da bi našim kupcem zagotovili ne le kakovostne, temveč tudi zares varnostno certificirane izdelke za delo na višini, smo naše rešitve navezovanja orodji za varno delo na višini dali v testiranje priznanemu organu s področja certificiranja in testiranja - TÜV AUSTRIA SERVICES GMBH. Rezultati omenjenega certificiranja so pokazali in dokazali, da so Unior orodje in pripomočki za varno delo na višini zares primerni za varno tovrstno delo. In v ta namen smo še kako ponosni in veseli, da smo prejeli podaljšanje omenjenega certifikata za izdelke, namenjene varnemu delu na višini. Certifikat, ki je temeljnega pomena za zagotavljanje visoke kakovosti in varnosti našega orodja, je bil podaljšan vse do 20. decembra 2026. Nova veljavnost certifikata tako sega v prihodnost, saj smo zavezani k stalnemu izboljševanju in zagotavljanju najvišjih standardov varnosti.

Tako nadaljujemo svojo tradicijo ostati in biti vodilni proizvajalec ročnega orodja v Evropi, z lastno proizvodnjo in razvojem izdelkov. Trajnostna naravnanost in visoka kakovost tovrstnih izdelkov pa je za nas izrednega pomena. Prav tako pa potrditev in podaljšanje certifikata potrjujeta tudi moč naše blagovne znamke. Unior tako še naprej ostaja evropski proizvajalec orodja, ki po vrhu vsega skrbi tudi za lokalno okolje in razvoj ter zdravje zaposlenih.