Predstavljamo vam novo linijo vozičkov za orodje!

Vozički za orodje Euromotion, Europlus in Hercules sedaj v nadgrajeni, sodobnejši različici, tudi z mehkim zapiranjem predalov.

Ker se zavedamo, da je potrebno slediti potrebam naših potrošnikov, se na področju razvoja nenehno trudimo, da uvajamo novosti in nadgradnje že ponujenih izdelkov. Tokrat vam predstavljamo novejšo različico vozičkov Euromotion, Europlus in Hercules, katere smo na tržišče lansirali junija letos. Poleg večbarvnih različic odlikujejo posamezne vozičke tudi številne nadgradnje, ki bodo uporabnikom omogočale lažjo in bolj funkcionalno uporabo.

Predstavljamo vam nov voziček za orodje Euromotion!

Voziček Euromotion je robustna in vsestranska rešitev za shranjevanje orodja, in je kot tak namenjen profesionalni uporabi. Izdelan je iz vrhunske PLUS pločevine, s centralnim sistemom zaklepanja, kolesi, odpornimi na olje in kisline, ter robustno konstrukcijo s statično nosilnostjo 1.600 kg.

S sedmini izvlečnimi predali ponuja obilo prostora za shranjevanje, ergonomske ročaje za enostavno odpiranje predalov in mehak zapiralni mehanizem, ki preprečuje loputanje predalov. Predali so prav tako združljivi z SOS vložki za orodje Unior, sam voziček pa je opremljen s slepimi maticami za pritrjevanje dodatkov, kar mu omogoča izjemno visoko prilagodljivost. Voziček Euromotion je kot tak namenjen vsem tistim, ki iščejo zanesljivo in visoko zmogljivo rešitev shranjevanje svojega orodja.

Več o izdelku si poglejte tukaj: Voziček Euromotion

Posodobljen voziček Hercules - vaš najboljši spremljevalec za upravljanje težkega orodja!

Spremenite svoj delovni prostor in samozavestno opravite vsako nalogo. Ta voziček za orodje s svojo ergonomsko obliko in nemoteno mobilnostjo povečuje vašo učinkovitost in organiziranost.

Voziček za orodje Hercules je zmogljiva, vrhunska rešitev za shranjevanje, namenjena najzahtevnejšim profesionalnim okoljem. Odlikujejo ga številne karakteristike, kot so vrhunska PLUS pločevina, centralni zaklepni sistem s ključem na pregib, oljno in kislinsko odporna kolesa in dve zavori za preprečevanje neželenega premikanja.

Prav tako sam voziček vključuje sedem predalov in vrata, ki se zaklenejo, ter masivno leseno delovno površino, za dodatni delovni prostor. Njegova okolju prijazna Qualicoat prevleka zagotavlja trajno obstojnost barve, medtem ko široka paleta dodatkov povečuje njegovo funkcionalnost. Konstrukcija vozička s statično nosilnostjo 2.300 kg in dinamično nosilnostjo 550 kg pa ga naredita primernega za vse najtežje naloge. Namenjen je profesionalnim uporabnikom, ki potrebujejo robustno in zanesljivo rešitev za shranjevanje orodja.

Več informacij : Voziček Hercules

Nova različica Europlus vozička!

Voziček za orodje Europlus je izdelan za brezhibno organizacijo orodja in mobilnost brez napora, prav tako pa revolucionarno izboljša učinkovitost vašega delovnega prostora. Gre za napredno in trpežno rešitev za shranjevanje orodja, zasnovano za profesionalno uporabo. Voziček Europlus je namreč namenjen profesionalnim uporabnikom, kjer vam njegova zasnova omogoča prenašanje tudi težjih bremen, z neverjetno statično nosilnostjo 2.000 kg in dinamično nosilnostjo tja do 500 kg.

Z ergonomskimi ročaji za lahek dostop do predalov in mehkim zapiranjem, ki preprečuje nenamerno loputanje, je nova različica vozička tudi zelo varna izbira. Ekološko prijazen premaz Qualicoat vam zagotavlja dolgotrajno obstojnost barve, medtem ko širok nabor dodatkov omogoča prilagoditev različnim potrebam. Vse od premium PLUS pločevine, centralne ključavnice s pregibnim ključem, koles, odpornih proti olju in kislinam, zavor ipd. Tudi ta voziček vsebuje sedem polno izvlečnih predalov, s skupno kapaciteto 137 litrov.

Velika prednost slednjega pa je tudi to, da vsi robovi vozička vključujejo tudi anti-shock zaščito, ki preprečuje poškodbe, kadar voziček premikamo. Tako ne moremo podrgniti ali poškodovati npr. vozil, strojev ipd. Prav tako voziček na vrhu vključuje plastičen pokrov, ki omogoča dodatno delovno površino, na desni strani pa ta vsebuje tudi predalčke za izbrane, manjše predmete.

Več informacij o izdelku vas čaka na Voziček Europlus