Nova vizija motociklističnega orodja: Predstavljamo nove profile na družbenih omrežjih.

Unior moto tools prejel svoj Instagram in Facebook.

Smo eni izmed petih vodilnih evropskih proizvajalcev ročnega orodja. Z močno vizijo že več kot 100 let razvijamo orodje, priložnost pa smo imeli tudi, da smo se uveljavili kot zaupanja vreden partner v športni industriji. Ko širimo svojo prisotnost v sektorju motosporta, z veseljem sporočamo naš naslednji velik korak. Z vami stopamo v stik preko naših čisto novih profilov na družbenih omrežjih Unior Moto Tools.

Naša predanost in razvoj rešitev moto orodij so nas pripeljali do odličnih novih partnerstev z vrhunskimi motociklisti in motociklističnimi ekipami. Ta partnerstva so nam prinesla neprecenljive vpoglede v vzdrževanje motociklov, kar nam omogoča razvoj posebnih inovativnih rešitev ročnih orodij za motocikle in pa hkrati tudi še boljšo povezavo z samimi uporabniki.

Ko razširjamo našo ponudbo izdelkov in se širimo na nove, navdušujoče trge, želimo, da ste vi prvi, ki boste izvedeli o naših pomembnih posodobitvah, spremembah, rešitvah, funkcionalnostih izdelkov, nasvetih in trikih ter vseh drugih izjemnih dejavnostih, ki smo jih pripravili za vas.

Ni boljšega načina za povezovanje z vami kot preko platform, ki jih že uporabljate. Zato ustvarjamo nove profile Unior Moto Tools na Facebookin Instagrami, kjer bomo delili vse naše izjemne dejavnosti z vami. Šele začenjamo in že smo navdušeni nad tem, kaj prinaša prihodnost. Verjemite nam, to je šele začetek in prihodnost je zelo obetavna.