Unior Hand Tools se zopet pridružuje projektu Mladi mehanik Slovenije 2023.

Unior Hand Tools se zopet pridružuje projektu Mladi mehanik Slovenije 2023. V projektu že tradicionalno sodelujemo z Revijo Tranzit in skupaj mlade mehanike spodbujamo k izobraževanju in usposabljanju na strokovnem področju.

Sodelovanje na projektih s srednješolci je za nas izjemno pomembno. Skupaj si želimo spodbujati mlade k razvoju njihovih znanj ter jih navdušiti za delo v strokovnih poklicih. Zato smo se tudi letos povezali z organizatorjem projekta Mladi mehanik Slovenije 2023 Revijo Tranzit. Oni bodo izvedli izjemno zanimivo tekmovanje, kjer bo po teoretičnemu in praktičnem testu zmagal najboljši mladi mehanik, mi pa bomo vsem tekmovalcem na tekmovanju predstavili naše izdelke, ter jim pokazali različne funkcionalnosti in rešitve pri delu.

S podobnimi projekti želimo udejanjiti naše poslanstvo in prispevati k boljšemu in trajnostnemu razvoju družbe. Zato smo izjemno veseli, da bomo lahko zopet navdušili mlade strokovnjake in jim pokazali različne rešitve, s katerimi lahko opravljajo delo bolj varno, hitreje in bolj učinkovito.

Dogodek bo potekal 30. 3. 2023 v Ljubljani, več podrobnosti o dogajanju in zmagovalcih pa vam razkrijemo takoj po dogodku. Če vas podobne informacije zanimajo pa nam sledite na naših družbenih omrežjih in se pridružite našim e-novicam.

Subscribe to our newsletter!

Sign up to get the latest news, updates, and special offers delivered directly to your inbox. Simple click on the button below and sign up for our newsletter.

Subscribe to our newsletter

(You can unsubscribe anytime)