Novo partnerstvo: FietenOlie Racing GP

Naše zavezanost motorjem je smrtno resna. Po nekaj kratkih letih evolucije smo vzpostavili kar nekaj plodnih partnerstev. Skupaj se razvijamo, zato želimo sodelovati z najboljšimi motoristi in ekipami na svetu. Nekateri se ukvarjajo s motokrosom, drugi z enduro dirkami, tretji pa s pustolovskimi odpravami. Zdaj je idealen čas, da sporočimo, da bomo tekmovali v razredu MOTO2. Izjemno smo ponosni, da smo vzpostavili dolgoročno partnerstvo z ekipo FietenOlie Racing GP, eno izmed najboljših in najambicioznejših ekip v razredu Moto2.

We are entering the new motorsport session very ambitiously and confidently. Our knowledge, our experiences, and our commitment are being recognized, so we upgraded our vision and strategy. We upgraded existing partnerships with new directions, and we established quite a few new collaborations. We are already present in championships such as MXGP2 and Dakar Rally, but with FietenOlie Racing GP, we are ambitiously entering the world of Moto2 for the first time. We are aware of how tough the competition is, but we are confident that with such a great partner as RW Racing GP, we can exceed all expectations and help each other out in the best way possible.

Podpirali bomo ekipo z našimi vrhunskimi orodji, rešitvami, strokovnim znanjem in izkušnjami, FietenOlie Racing GP pa nam bo dala povratne informacije za nadaljnji razvoj in nadgradnje naših rešitev. Skupaj bomo razvijali naš uspeh, tako da bodo uporabniki naših rešitev dobili najboljše iz obeh svetov. Vemo, da je letvica visoko postavljena, toda prepričani smo, da lahko skupaj s FietenOlie Racing GP dosežemo še več.

Komaj čakamo, da vidimo, kako se bo razvijala ta sezona. Prepričani smo, da bo zelo zanimiva in da ne boste želeli zamuditi naših dosežkov. Zato poskrbite, da boste sledili FietenOlie Racing GP na njihovih družbenih medijih (Facebook, Instagram) in da se boste prijavili na naš bilten v spodnjem obrazcu.

Z nestrpnostjo pričakujemo, kako se bo ta seansa razvijala. Prepričani smo, da bo zelo zanimivo in da ne boste želeli zamuditi naših dosežkov. Zato spremljajte FietenOlie Racing GP na njihovih profilih na družbenih medijih (<ahref="https://www.facebook.com/RWRacingGP">Facebook, Instagram), ter se naročite na naše novice v spodnjem obrazcu.

Opomba:RW Racing GP bo letos dirkal pod imenom svojega dolgoletnega partnerja "FietenOlie Racing GP".

Vsa druga PR partnerstva so objavljena tukaj: https://uniortools.com/eng/press/news-index.

Subscribe to our newsletter!

Sign up to get the latest news, updates, and special offers delivered directly to your inbox. Simple click on the button below and sign up for our newsletter.

Subscribe to our newsletter

(You can unsubscribe anytime)